VISIONARY ART OF LIS LINGS
 

Home

 

Biography

 

 

Gallery 1

 

Gallery 2

 

Gallery 3

 

Gallery 4

 

Gallery 5

 

Gallery 6

 

email me

Mail me

Lidt om mig selv.

At male er blevet en meget vigtig del af mit liv. Det hele startede, da jeg i februar 1991 begyndte at male på et kursus hos Hannibal Måne. Nogle døre, eller skal vi hellere kalde det porte, blev åbnet til en verden, som jeg aldrig havde kendt før, men som alligevel ikke var fremmed for mig.

Alt skete så stærkt, så jeg næsten ikke selv kunne følge med. Allerede i april samme år, havde jeg på på opfordring en udstilling af 12 malerier på et kursuscenter lidt uden for Præstø.

Jeg maler med oliemaling på lærred, og det gør, at jeg kan male så længe på et billede, at et motiv kommer til syne af sig selv. Dersom jeg synes, at dyr eller fugle skal ind på billedet, ser jeg efter et fotografi, som jeg finder i en dyrebog eller fuglebog fra biblioteket.

Der er ikke to af mine malerier, som har det samme motiv, selvom man kan genkende mine strøg på alle mine billeder. Der bliver hele tiden ved med at opstå nye motiver, som jeg kalder for åndelige verdener, og derfor er det altid spændende og motiverende for mig at starte på et nyt maleri.

Af og til maler jeg et maleri på energien fra en person, som ønsker det på den måde, og det bliver ofte af meget personlig karakter, men ikke mindre spændende.

Samtidig med at jeg maler, skriver jeg også på en bog om mine oplevelser rundt om i verden af fysisk og spirituel art med titlen - Usynlige fodspor - , så alt i alt er livet spændende og dejligt for mig. Jeg lever meget efter ordene - VI SKABER SELV VORES TILVÆRELSE. 

En kærlig hilsen til alle, som læser dette.